dilluns, 30 de juny del 2014

La cançó del menjador

Durant aquest dies els nens i nenes del menjador han creat aquesta cançó. Molt bé artistes!

dimarts, 24 de juny del 2014

Festa de final de curs

Aquest divendres vam celebrar que s'acabava el curs. Primer van fer un homenatge als nois i noies de 6è de primària que ja ens deixen. Va ser molt bonic com tots els alumnes de l'escola els hi feien un present. A mig matí cada grup va seguir la festa a la seva aula, ja que feia molta calor. Abans de marxar cap a casa vam despedir a la Mercè Oller. Molt bon estiu a tothom!!!

Homenatge a la Mercè Oller

Dijous passat tota la comunitat educativa va fer un emotiu homenatge a la Mercè Oller, la primera mestra de l'escola que es jubila. En un acte fet al gimnàs es va repassar la vida professional de la Mercè amb un discurs de la directora del centre i amb un monòleg sobre l'educació d'avui en dia. Tot seguit es van donar una sèrie de records a la Mercè. La festa es va acabar amb un berenar. Gràcies per tota la feina feta, Mercè!!! Les portes dels Quatre Vents sempre estaran obertes!!!

dijous, 5 de juny del 2014

Un mirall de Pau per la música

Us volem informar d'una reivindicació que s'està portant a terme a nivell de Catalunya en referència a la nova llei que ha degradat la música a les escoles de primària i secundària a una optativa a escollir.
A la comunitat de Madrid el proper curs per exemple han substituit la música per l'assignatura de francès.
Un mestre especialista de música de Lleida ha composat una cançó que es diu Mirall de Pau i junt amb altres entitats i altres músics li han donat suport. Totes les escoles que s'hi han volgut aderir el divendres dia 6 de juny del 2014 sortirem al pati a les 11h del matí i cantarem la cançó.
Han creat un video amb la cançó, aquesta està disponible al youtube per si t'interessa veure-la.


dimecres, 4 de juny del 2014

Activitats d'educació vial a l'escola

Durant aquesta setmana els alumnes de cinquè de les escoles de Manlleu han vingut al pati de la nostra escola a fer diferents activitats d'educació vial. El programa, organitzat per la Policia Local i la Direcció General de Trànsit ha consistit en fer xerrades i pràctiques als alumnes.

diumenge, 1 de juny del 2014

Jornada esportiva dels alumnes de primer

El passat 29 de maig els nens i nenes de primer van gaudir d'una jornada esportiva al pavelló d'esports. Van compartir el dia tot jugant amb altres alumnes de les escoles de Manlleu. Van practicar futbol, futbol sala, hoquei, basquet i escalada.Va ser un dia genial!