dilluns, 12 de maig del 2014

Jornada lúdico-esportiva de les escoles de Manlleu

Avui s'han dut a terme les jornades lúdico-esportives a la nostra escola amb la participació de les escoles Pompeu Fabra, Puig-Agut i la nostra.


divendres, 9 de maig del 2014

Maria Canals porta cua

Aquest matí diferents grups de l'escola hem tingut el privilegi d'anar fins a la plaça a tocar un piano de cua. L'activitat feta s'anomena Maria Canals porta cua. Maria Canals és un premi que dona anualment el Palau de la Música de Barcelona a joves promeses del piano. Per potenciar una mica aquest instrument fan aquestes propostes de deixar pianos amb dinamitzadors perquè la gent pugui tocar-los lliurement. Altres vegades també han fet l'experiència de deixar pianos de paret vells a algun barri de Barcelona com el Raval durant uns dies. 
El projecte que hem fet avui s'ha fet a ciutats com Bilbao, Barcelona i Madrid i ara també a Manlleu o sigui que som uns privilegiats per haver gaudit d'aquesta activitat. El dinamitzador de l'activitat ha estat Jordi Vivancos, que és l'encarregat del palau de la música d'organitzar aquestes activitats. Des d'aquí donem les gràcies a en Jordi per les seves classes i paciència
Tots els nens i nenes s'ho han passat molt bé gaudint de la música al carrer!