divendres, 20 de desembre del 2013

Hem cagat el Tió!

Avui hem fet cagar el Tió! Després de fer-lo engreixar molts dies avui hem fet cagar el Tió. Tots hem picat molt fort i ens ha portat moltes coses.

dijous, 19 de desembre del 2013

Avui ens ha visitat el patge Reial

Aquest matí, tot i la pluja, tots els nens i nenes d'educació infantil, primer i segon han sortit al carrer a rebre el patge Reial. Ha estat un moment molt emotiu que tots els alumnes han aprofitat per donar-li la carta. Els més grans també hem aprofitat la visita per demanar-li els millors desitjos pel 2014.

dimecres, 18 de desembre del 2013

Els Pastorets

Avui hem representat els Pastorets. Fa molts dies que hi estaven treballant i avui ha estat el dia d'estrena. Tothom estava nerviós, però segurs de fer-ho molt bé. Al final ha sortir rodó. Són uns Pastorets molt espavilats i molt tendres!!! Felictats a tots els nens i nenes, tutores, pares i mares i a la Montse Rodríguez per la seva direcció!

divendres, 13 de desembre del 2013

Ja ha arribat el Tió!

Aquesta setmana ha arribat el Tió a l'escola. Els nens i nenes d'educació infantil i els de primer i segon de primària el van anar a buscar per tot el pati. Tot i el fred i la boira no es van arronsar i van sortir a buscar-lo amb moltes ganes.
Durant aquest dies també s'ha decorat tota l'escola de motius nadalencs. De fet Nadal està a la cantonada. És per això que la setmana que ve hi haurà diversos actes a l'escola. Un dels més esperats són els Pastorets que fan cada anys els alumnes de quart.