divendres, 22 de novembre del 2013

Santa Cecícila 2013

Avui a l'escola hem celebrat Santa Cecília, la patrona de la música. Durant tot el dia molts alumnes de l'escola i alguns mestres han fet un concert. Ho han fet molt bé. A més ha servit per inaugurar l'espectacular teatre que tenim!

GUIÓ DEL CONCERT DE SANTA CECÍLIA


dimecres, 6 de novembre del 2013

Torna el Pla de consum de fruita a les escoles

Menjar fruita és sa i divertit! I els nostres alumnes ho descobreixen amb el Pla de consum de fruita a les escoles, una iniciativa de la Unió Europea que es fa efectiva mitjançant una acció coordinada dels departaments d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Salut i Ensenyament. La campanya aquest curs va adreçada als alumnes de cicle inicial i mitjà de primària i consisteix a distribuir gratuïtament fruites i hortalisses als escolars dels centres educatius de Catalunya que hagin sol·licita
Durant 5 o 6 mesos del curs 2013/2014, es distribuirà, una vegada al mes, fruites i/o hortalisses seleccionades en funció de l'estació de l'any, la proximitat i la qualitat. La fruita es repartirà entre els nens i les nenes dins del recinte de l'escola, perquè la consumeixin durant l'esmorzar i/ o el berenar.
En el primer trimestre del curs 2013/2014, està previst fer un lliurament el dia 12 de novembre.