dimecres, 15 de maig del 2013

Activitats mediambientals per el cap de setmana

Els propers caps de setmana s'organitzen diverses activitats mediambientals. Aquest dissabte, 18 de maig, es celebrarà el dia del peix viatge al Museu del Ter. Ho organitza el Centre d'Estudis dels Rius Mediterranis, Museu del Ter i Grup de Naturalistes d'Osona-Institució Catalana d'Història Natural.  Si voleu més informació podeu clicar AQUÍ.


D'altra banda, el diumenge 26 de maig, es farà una jornada de portes obertes a la planta on es trien les deixalles dels contenidors groc i blau. El lloc serà a la seu de la planta de triatge del Consell Comarcal a Vic. Si voleu més informació podeu clicar AQUÍ

divendres, 10 de maig del 2013

Els alumnes de primer guanyen el premi Baldiri Reixac

Els alumnes de primer han guanyat un dels premi Baldiri Reixac 2013 amb el treball que van fer sobre els oficis artesanals de Manlleu. El proper 2 de juny aniran a recollir el premi a l'Espluga de Francolí. El premi, un dels més importants en el món educatiu a Catalunya, consisteix en un xec de 700 euros per gastar en llibres en català. 
Tothom està molt content per aquesta bona feina i els felicitem. També cal reconeixer la feina de les seves tutores, l'Anna Noguera i la Montse Garcia. Enhorabona!



diumenge, 5 de maig del 2013

Jornada de voleibol a Roda

Aquest diumenge s'ha celebrat a Roda de Ter el tradicional torneig de voleibol per escoles. Una vegada més l'Eli Parareda ha animat els alumnes de Cicle Superior a participar-hi després de practicar aquest esport a l'escola. Avui s'han trobat un bon grup de nens i nenes que han passat un bon matí fent esport. Enhorabona per tothom i també als pares i mares que els han acompanyat. Endavant amb l'esport!


dijous, 2 de maig del 2013

Aquest dissabte els alumnes de cicle superior sortiran a Fish and Chips

Aquesta setmana ens han trucat de TV3. Ens han confirmat que aquest dissabte emetran el programa de Fish and Chips que van gravar fa uns mesos amb els alumnes de Cicle Superior. Serà a les 12:20 al Club Súper3 (Esport3). Ja veureu que ho vam fer tots molt bé, sobretot els tres concursants: la Carla, en Nil i en Sergi.



Clicant AQUÍ podeu veure el programa