dilluns, 24 de desembre del 2012

Bones festes!


Ens visita el patge Reial

Avui ens ha visitat el patge Reial. Tots els nens i nenes que han volgut han portat las seva carta dels Reis d'Orient.

FOTOS EDUCACIÓ INFANTIL


FOTOS CICLE INICIAL


dimecres, 19 de desembre del 2012

Els pastorets

Ahir i avui s'han representat a l'escola Els Pastorets. Ha estat tot un èxit. A continuació trobareu el text que han llegit els nens i nenes a la presentació de l'obra. Des de l'escola felicitem i donem les gràcies a tothom qui ha intervingut en aquest acte.


PRESENTACIÓ DELS PASTORETS

-Benvolguts nens i nenes,

-Benvolguts pares, mares, tiets, avis...

Arriba Nadal i amb ell el final del primer trimestre d’aquest curs.

Aquest any el grup de 4t us presentem els Pastorets. Els hem anat preparant des del mes de octubre amb estones d’estudi del text i  estones de treball d’expressió amb l’ajuda d’en Ramon Villegas que és actor i director.

Hem intentat fer una versió més contemporània dels pastorets de tota la vida. També hem intentat utilitzar el teatre per coneixe’ns una mica millor a nosaltres i als nostres companys. Per treure’ns algunes pors i vergonyes, per expressar-nos amb més facilitat i viure amb més felicitat.


Tots els nens i nenes de 4t hi hem participat fent d’actors i d’actrius i ens hem après el paper de diferents personatges. Uns altres s’han animat a ballar i fins i tot...alguna sorpresa més.


Ens ho hem passat molt bé assajant i avui ens fa il·lusió que ens vingueu a veure.  Esperem que tot surti bé i us agradi.

Hi ha hagut un grupet de mares que ens han ajudat amb el vestuari i el maquillatge. Des d’aquí aprofitem aquest moment per donar-vos les gràcies ja que el resultat ha set espectacular!

Gaudiu dels pastorets i gràcies en nom nostre i dels vostres fills per haver vingut.
Us demanem siusplau que feu el màxim silenci possible perquè no ens desconcentrem i que apaguem els telèfons mòbils.

Ara sí, comencem .






dissabte, 15 de desembre del 2012

Ja ha arribat el Nadal a l'escola

L'escola ja es prepara pel Nadal. Ja fa dies que s'està treballant per la decoració de tots els espais. Aquesta setmana ha arribat el Tió. De cara la setmana que ve tothom espera el patge reial i els Pastorets. De moment anirem engreixant el Tió...