diumenge, 29 d’abril del 2012

Quina Cantata!

Aquest divendres al vespre es va inagurar la plaça de Manlleu amb una Cantata amb tots els alumnes d'Educació Primària de les escoles de la ciutat. La Plaça encantada, títol de la cantata, va ser un tot un èxit en tots els sentits: públic, organització i sobretot dels més de 1000 nens i nenes que van cantar. Cal felicitar a totes aquelles persones que des d'un primer moment van creure en aquest projecte i que l'han portat fins al final. Enhorabona i gràcies per fer gran Manlleu.





GALERIA DE FOTOGRAFIES (EL 9 NOU)


GALERIA DE FOTOGRAFIES (OSONA.COM)

dijous, 26 d’abril del 2012

Demà toca Cantata la plaça!

Demà serà un gran dia per Manlleu i per tots els alumnes de l'escola. S'inaugura la Plaça Fra Bernadí. L'acte central serà la cantata organitzada per totes les escoles de Manlleu. Des de fa setmanes els mestres de música han estat preparant aquest acte. Us hi esperem tots demà a partir de les 8 dels vespre. Recordeu que els nens i nenes hi han de ser a un quart de vuit del vespre.
Fa un parell de setmanes es va fer un assaig general al pavelló de Manlleu.

dimecres, 25 d’abril del 2012

Danses de primavera

Ahir tots els nens i nens d'educació infantil van actuar al pati dels grans. Cada grup va ballar una dansa que havien preparat anterirorment. Tota l'escola es va trobar al pati per veure els més menuts de Quatre Vents. Va ser una jornada molt bonica. Cal felicitar-los per haver-ho fet molt bé!
A la tarda es van repetir les danses per a totes les famílies que van voler. Des de l'escola agraïm a tothom qui va venir per donar suport als nostres alumnes.

Les danses que van ballar van ser:
P3A (classe dels xais): Ton pare balla el drac
P3B (classe dels cavalls): Bugui-bugui
P3C (classe dels conills): En Joan Petit
P4A (classe dels dofins): El trinco-trinco
P4B (classe dels taurons): El ballet del rotlletó
P4C (classe dels pingüins): El peu, la mà
P5A (classe de les aranyes): El ball de la civada
P5B (classe dels grills): Els amics

Caminada

Diumenge passat es va fer la tradicional caminada de primavera organitzada per l'AMPA de l'escola.

dilluns, 23 d’abril del 2012

Sant Jordi 2012

Avui a l'escola hem celebrat Sant Jordi. De bon matí els alumnes de primer han fet una representació per a tota l'escola. Ho han fet molt bé!



A continuació s'han entregat els premis del certàmen plàstic i literari. S'ha de felicitar a tots els alumnes de l'escola per les seves creacions. A continuació us adjuntem totes les obres guanyadores i les fotografies de l'entrega de premis:

QUADERN DELS PREMIS SANT JORDI 2012


Open publication - Free publishing - More literatura

ENTREGA DE PREMIS

dimarts, 17 d’abril del 2012

Diumenge toca caminar

Com cada any l'AMPA de l'escola organitza la Caminada de primavera. Animem a tothom a passar una bona estona aquest diumenge tot fent una mica d'esport.

dilluns, 2 d’abril del 2012

Preparació de la Cantata

Fa uns dies tots els alumnes d'Educació Primària de l'escola va fer el primer assaig de la Cantata en motiu de la propera inauguració de la nova plaça de Manlleu.
A continuació us adjuntem un vídeo on podeu veure com tots els nens i nenes de l'escola ja van perfilant les cançons.
Aquest diumenge en el programa de Ràdio Manlleu, Passa volant, també van parlar sobre aquest esdeveniment que es celebrarà el proper 27 d'abril de 2012