dijous, 29 de desembre del 2011

Bones festes!




Xocolatada de Nadal

Aquest matí hem celebrat el final de trimestre amb una xocolatada amb coca per a tota l'escola. La xocolata estava per xupar-se els dits! A més amb el fred que feia encara estava més bona.Abans de la xocolatada els cursos més petits han fet cagar el Tió. Després d'alimentar-lo molt bé durant dies ha fet una bona cagada de regals per l'escola. Els més grans han fet l'amic invisible.
A l'hora del pati hem fet el sorteig de la Gran Panera que han organitzat els de sisè per guanyar diners de cara la festa de final de curs. La guanyadora ha estat l'àvia d'en Denny. Enhorabona!

XOCOLATADA

SORTEIG DE LA PANERA DE NADAL

Fem cagar el Tió

Durant el matí del dia 22 de desembre els més petits de l'escola van cagar el Tió. Va cagar moooooltes sorpreses!

Els alumnes de quart fan els pastorets

Avui aquesta tarda els alumnes de quart han representat els pastorets. Durant tot aquest trimestre han estat preparant amb il•lusió la representació que avui han fet davant de les famílies i els alumnes de cicle superior. Demà ho repetiran pels altres alumnes de l'escola. Ho han fet molt bé i hem de felicitar-vos a tots ells i elles, a més dels mestres que els han ajudat. A tothom enhorabona!

Arriba el Tió i el Patge Reial

La setmana passada va arribar el Tió a primer i segon de Primària. Ens vam reunir al pati per buscar-los. Després d'una estona el vam trobar a prop del gimnàs. Ara només falta que s'engreixi fort i porti molts regals.
També va arribar el Tió d'Educació Infantil que podreu veure les seves fotos al bloc de P3.



El patge reial també ha arribat a l'escola. Ha estat una sorpresa pels més petits de l'escola veure com arribava a l'escola el patge dels Reis de l'Orient. Tot seguit els nens i nenes de Quatre Vents han entregat les cartes que ja havien escrit a l'aula al patge perquè les faci arribar a Melcior, Gaspar i Baltasar. Estem segurs que la majoria ha estat bons a casa i a l'escola i tots tindran els regals que es mereixen. Ara haurem d'esperar fins a la nit de Reis...

dissabte, 3 de desembre del 2011

Celebrem Santa Cecília

El passat divendres, 25 de novembre vam celebra Santa Cecília, la patrona de la música. Durant tota la tarda es van organitzar audicions i concerts per a tots els alumnes. Els artistes van ser alumnes, mestres i famílies de l'escola que ho van fer molt i molt bé. Una felicitació a tothom qui hi va participar!